Autohandelaar ter zake oplichting of  verduistering in verzekering gesteld

De 48-jarige autohandelaar Narindersing B. meer bekend als “Narinder” is op dinsdag 18 augustus door rechercheurs van de afdeling Recherche Regio Midden op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Zes benadeelden deden in de maand augustus van dit lopend jaar aangifte tegen Narindersing. Hij is eigenaar van een automarkt in het district Wanica. Hij heeft maanden geleden voorschotten op voertuigen ontvangen van de aangevers. Die voertuigen heeft hij nooit opgeleverd. Toen de klanten het vermoeden kregen dat  Narindersingh hun voor de gek hield deden zij aangifte tegen hem van oplichting en/of verduistering.

Narindersingh alias “Narinder ” is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld. Overige benadeelden worden opgeroepen in contact te treden met  de afdeling Recherche Regio Midden op de telefoonnummers: 582200 of 582050 vanaf 07.00 tot en met 15.00 uur.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.