Autodiefstal in de Zwartenhovenbrugstraat

saskia 1saskia 2

Foto’s van de autodief.

Een grijs gelakte Toyota Ist gekentekend PD 58-05 is op woensdag 20 mei, omstreeks elf uur in de morgen, gestolen in de Zwartenhovenbrugstraat. Het voertuig stond geparkeerd voor een winkelzaak in de Zwartenhovenbrugstraat niet ver van de Prinsenstraat. Toen de eigenaar omstreeks half drie ’s middags naar huis wilde kwam zij tot de ontdekking dat haar auto gestolen was. Deze gekwalificeerde diefstal is vastgelegd door een beveiligingscamera.

De autodief heeft de auto met behulp van een valse sleutel open gemaakt, gestart en weg gereden. Aan dit bericht is toegevoegd een foto van de gestolen auto en twee foto’s van de autodief. Informatie over de auto en/of de dief mag worden doorgespeeld aan de politie van het bureau Nieuwe-Haven op het telefoonnummer 403101, de Centrale Meldkamer van de politie op het telefoonnummer 115 of aan de politie tiplijn op het telefoonnummer 179.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.