Autodief steelt auto met slapende tiener

De 43-jarige Wirdjanand M. is op dinsdag 28 juli  door burgers aangehouden aan de Rattan Oemrawsinghstraat te Paramaribo. De verdachte zag kans om op een onbewaakt moment het toeleveringsbusje van een leverancier  te stelen voor een handelszaak aan de Jodenbreestraat. Wat de verdachte waarschijnlijk  niet wist is dat een tienerdochter van de leverancier achterin het voertuig lag te slapen.

De tiener werd kort na de diefstal wakker en zag een vreemde man achter het stuur zitten. Zij begon om hulp te roepen en belde ook haar vader op om door te geven waar zij zich bevond.  M. bracht de autobus in de  Rattan Oemrawsinghstraat, ter hoogte van  het A.K. stadion, tot stilstand en sleurde de tiener uit het voertuig. Burgers schoten haar te hulp en wisten M. aan te houden. Het 16 jarig meisje heeft schaafwonden opgelopen. M. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.