Autobuschauffeur aangehouden op verdenking van beroving

De politie van het Bureau Nieuwe Haven kreeg op maandag 9 januari de melding van een beroving waarbij het voertuig van een benadeelde is meegenomen in de omgeving van de Saronbrug. Enkele uren later is het voertuig door de politie van regio Midden in een straat in het ressort Wanica onbeheerd aangetroffen. De benadeelde verklaarde een geldsbedrag te hebben in het voertuig. Deze is niet terug gevonden.
Onderzoek wees uit dat de mannen die zich in het voertuig bevonden door een witgelakt busje zijn meegenomen. Terwijl de politie zich nog ter plaatse bevond, kwam de 30-jarige buschauffeur Sergio A. aangereden. Hij werd gelijk in de kraag gevat door de wetsdienaren en overgebracht naar het politiebureau.
Sergio is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerieingesloten. Hij zal flink aan de tand worden gevoeld.
De benadeelde verklaarde aan de politie dat hij is klemgereden door de bij hem bekende mannen. Hij stapte uit en er ontstond een woordenwisseling die uitmondde in een gevecht. De benadeelde rende weg. Bij terugkeer bleek zijn voertuig te zijn meegenomen door de mannen.
Aan de opsporing van de overige verdachten wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.