Autobestuurster verleent geen voorrang en rijdt bromfietser aan

De 46-jarige bromfietser Elias S. en zijn 7-jarige zoon Y.S. zijn op maandag 3 februari door een personenauto te Weg naar Kraka aangereden .

De politie van Zanderij deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek. Uit het onderzoek is gebleken dat de 45-jarige autobestuurster Jennechien D. op de middenstrook van de weg reed en geen voorrang verleende aan de bromfietser en zijn duorijder. De duorijder die het gevaar zag aankomen, sprong van het rijtuig af en liep tijdens zijn sprong lichte letsels op. De vader werd aangereden en liep een fractuur op in het gelaat en aan zijn schouder. Zowel de

gewonde vader als zoon werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beiden zijn na medische behandeling heengezonden. De vader is voor verdere medische behandeling verwezen naar de K.N.O. arts en de orthopeed. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

De autobestuurster reed met zowel een vervallen Antiliaans rijbewijs als een vervallen rijtoestemmingsbewijs. Beiden zijn reeds drie jaar vervallen. Op grond hiervan is de veroorzaker van de aanrijding na afstemming met het Openbaar Ministerie door de Verkeersunit van regio Midden in verzekering gesteld.

Het dossier ter zake is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.