Autobestuurster overleden bij verkeersongeval

De 34-jarige autubestuurster Inn Dyahwati is op donderdagmiddag 5 september bij een verkeersongeval overleden. Het slachtoffer was samen met een mede inzittende onderweg naar het werk toen het ongeluk zich voordeed.
De politie van het bureau Paranam kreeg het bericht van het verkeersongeval in de Naaldvarensweg en deed de plek aan voor onderzoek. Het ontzielde lichaam van de mevrouw Inn Dyahwati werd op de berm langs de weg aangetroffen. Omstanders hadden haar lijk uit het voertuig gehaald, dat in de langs de weg lopen goot terecht gekomen was. De mede inzittende had geen noemenswaardige letsels opgelopen. Deze 52-jarige vrouw verklaarde dat Inn Dyahwati de auto reed over de Naaldvarensweg. Voorts dat Dyahwati, ter hoogte van de 2e Weg, vermoedelijk voor een kuil in de Naaldvarensweg uitweek en daarbij de controle over de besturing van het voertuig verloor. Het gevolg was dat de auto over de kop ging en in de langs de weg lopende goot terecht kwam.
In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Inn Dyahwati, door de politie, afgestaan aan haar nabestaanden. Dit slachtoffer bezat de Indonesische nationaliteit. Haar lijk zal hoogstwaarschijnlijk overgebracht worden naar haar geboorte land. Zij was niet in het bezit van een rijbewijs.
Met het overlijden van deze vrouw is de verkeersbarometer gestegen naar 50.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.