Autobestuurders vanmorgen overleden in afzonderlijke incidenten

foto dWT/A.Janki.

De 31-jarige autobestuurder Rabinder, Manna is vanmorgen overleden na een verkeersongeval in de Welgedacht B weg. Omstreeks acht voor half acht kreeg de politie een melding binnen van een verkeersongeval in de boven genoemde weg. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat Manna met nog een andere man in een personenauto reed. De auto kwam tegen een elektriciteitsmast aan en belandde vervolgens op zijn kop in de trens langs de weg. De bestuurder Manna is kort daarna ter plaatse overleden. De mede inzittende is per ontboden ambulance naar het ziekenhuis vervoert voor medische behandeling.

Omstreeks half negen kreeg de politie weer een melding binnen van een auto die in een trens beland was waarbij de automobilist de dood vond. Het gaat in deze om de 52-jarige Sultan Ali, Sheik. Hij reed met drie andere mannen in een auto over de Abdoel Ghandieweg te Corantijn in het district Nickerie. De auto kwam in een trens langs de weg terecht waarbij Sheik het leven liet. Het vermoeden bestaat dat de auto een klapband kreeg waardoor de chauffeur de controle over de auto verloor met het gevolg dat die over de kop in de trens terecht kwam. De drie inzittenden mochten na behandeling in het ziekenhuis naar huis. De heer sheik was met vakantie in Suriname. Hij woonde in de Verenigde Staten van Amerika.

De ontzielde lichamen zijn door de politie, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, in beslag genomen voor sektie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.