Autobestuurders raken slaags na opmerking serviceverlening aan klanten bij taxiritten

Wetsdienaren van de Algemene Surveillance Dienst Paramaribo hebben op vrijdag 25 mei kunnen voorkomen dat een taxichauffeur verder werd mishandeld. De politieambtenaren merkten op dat twee autobestuurders hun voertuigen hadden geparkeerd aan de Knuffelsgracht en dat het duo op de vuist ging.
De politie kwam tussen de kemphanen en vroeg wat er aan de hand was. Uit het onderzoek ter plaatse bleek dat een taxichauffeur een klant had afgezet. Bij die gelegenheid trok de bestuurder op, terwijl de klant nog bezig was haar tas van de achter zitting weg te halen. Raoul P. (40) die op dat moment voorbij reed, zag het geval gebeuren. Hij schreeuwde tegen de taxichauffeur om in het vervolg beter op te letten ter voorkoming dat klanten hierdoor verwondingen oplopen.
De taxichauffeur was niet eens met de opmerking van Raoul en schold hem uit. Raoul parkeerde zijn voertuig aan een kant om de taxichauffeur om rekenschap te vragen. Op een bepaald moment stonden beide mannen tegenover elkaar en ontstond er een vechtpartij De verhitte mannen werden ter afkoeling overgebracht naar het politiebureau.
Na te zijn afgekoeld is Raoul voorgeleid. Hij beweert de taxichauffeur alleen met zijn vuist te hebben gestoten. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij na een ernstige waarschuwing heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.