Autobestuurder zonder rijbewijs veroorzaakt aanrijding en belandt in de cel

De 29-jarige autobestuurder Darwin P. heeft op maandag 12 februari een bromfietser tijdens het achteruitrijden aangereden aan de Indira Ghandiweg.

Bij aankomst van leden van de Verkeersunit van Regio Midden werd er een onderzoek ingesteld. Gebleken is dat Darwin diep in het glaasje had gekeken en zonder in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs deelnam aan het verkeer. Hij reed over de Indira Gandhiweg en beschreef een rechtse bocht in de Bhoendieweg. Op een gegeven moment reed hij achteruit met de bedoeling weer op de Indira Ghandhiweg te komen. Darwin verleende daarbij geen voorrang aan de bromfietser die zich over de Indira Gandhiweg verplaatste en reed hem aan.

Met zware letsels is het slachtoffer per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij ter verpleging in de ziekeninrichting is opgenomen.

De veroorzaker werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.