Autobestuurder weigert bevoegd gegeven bevel politie

De autobestuurder Orlando P. is op woensdag 24 februari bekeurd geworden door de politie. De man reed over de Keizerstraat, terwijl een politieman zich op het kruispunt bevond. De autobestuurder werd het bevel gegeven rechtdoor te gaan in plaats van de Zwartenhovenbrugstraat in te gaan.

De autobestuurder negeerde het bevel en bleef stilstaan met zijn voertuig op de hoek. Ondanks de politie hem tot twee keren toe het bevel gaf rechtdoor te gaan, weigerde hij dat en sloeg toch linksaf.

Hij werd tot stoppen gedwongen en aangezegd het politiebureau aan te doen, hetgeen hij ook deed. Op het politiebureau gaf hij het hoofd van de Bikers aan dat hij zich gedupeerd voelde. De chef van de afdeling legde Orlando duidelijk uit wat de reden van het omleggen van het verkeer op bepaalde piekuren is.  De man kon zich de omlegging niet voorstellen en bleef volharden in hetgeen hij heeft ervaren.

De autobestuurder is voor rijden op zodanige wijze proces-verbaal aangezegd waarop een boete van SRD500 staat.

Orlando deed uitspraken zich wederom schuldig te zullen maken aan het negeren van bevelen van een man in politie-uniform gestoken die zich volgens hem God waant. De overtreder is voor verdere afhandeling verwezen naar het Openbaar Ministerie.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.