Autobestuurder voelde zich onwel en komt tegen stilstaand voertuig aan

De 41-jarige autobestuurder Mohamedjacoet, Hoessenie is op woensdag 27 november aan de Van ‘t Hogerhuysstraat en de Abattoirweg tegen een stilstaand voertuig aangekomen. Het ander voertuig heeft door de slag schuurschade opgelopen.

De politie van het bureau Nieuwe Haven die de melding kreeg van het Command Center, koerste naar de plek voor onderzoek. Daar aangekomen troffen zij de autobestuurder in het voertuig aan. De man beefde op dat moment zwaar over zijn geheel lichaam en was ernstig bezweet. Hij was op dat moment nog aanspreekbaar en gaf zijn personalia door aan de politie.

Per ontboden ambulance werd meneer Mohamedjacoet afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp voor het verkrijgen van medische hulp. In de vroege ochtend van donderdag 28 november kwam Mohamedjacoet te overlijden.

De familie werd in kennis gesteld. Volgens hun verklaring was de man een diabeet patiënt en nam de laatste tijden veel alcohol in. Het vermoeden bestaat dat Mohamedjacoet achter het stuur onwel moet zijn geworden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.