Autobestuurder veroorzaakt aanrijding en overlijdt in ziekenhuis

De 60-jarige autobestuurder Arunkumar Munshi veroorzaakte op woensdag 12 mei omstreeks 20.55 uur een aanrijding met een Daf Truck aan de Tout Luit Fautkanaalweg.
De politie van het bureau Livorno deed na de melding van de aanrijding met zware persoonlijke ongelukken de plek aan voor onderzoek. Ter plaatse werd Arunkumar met zwaar lichamelijk letsels aangetroffen. De truckbestuurder kwam met de schrik vrij. Met de ambulance werd het verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. In de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 mei geraakte Arunkumar in coma. Hij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij in de avond van dinsdag 1 juni het leven liet.
Onderzoek wees uit dat het Arunkumar over voornoemde weg reed. Op een bepaald moment verliet hij door tot nog toe onbekende reden zijn rijhelft en kwam op die van zijn tegenligger met als gevolg de aanrijding. De personenauto sloeg daarbij over de kop en kwam op zijn wielen tot stilstand.
De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. Beide bestuurders bleken in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs.
Het ontzielde lichaam van Arunkumar is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.