Autobestuurder veroorzaakt aanrijding; meerijder overleden

De 66-jarige mede inzittende Orlando Wouter is op dinsdag 13 april overleden. Dit na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op maandag 12 april aan de Martin Luther Kingweg. De heer Wouter is op de afdeling Intensive Care (IC) van het Academisch Ziekenhuis overleden.

Uit het onderzoek van de politie van het bureau Paranam is naar voren gekomen dat de autobestuurder R.B. (59) met de bijrijder Orlando Wouter over de bovengenoemde weg reed. Zij kwamen vanuit de richting van Paramaribo gaande in de richting van Paranam; terwijl de 37-jarige autobestuurster S.A. met haar twee minderjarige kinderen vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. Door tot nog toe onbekende reden kwam R.B. met zijn voertuig op de rijhelft van de tegenligger terecht met als gevolg een nagenoeg frontale aanrijding. Alle betrokkenen werden per ontboden ambulances overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis.
Zowel de automobiliste S.A. alsook een van haar kinderen hebben fracturen opgelopen; terwijl de autobestuurder R.B. en de heer Wouter klaagden van lichaamspijnen. De situatie van de heer Wouter was van dien aard dat hij op de afdeling Intensive Care werd opgenomen alwaar hij op dinsdag 13 april de geest gaf.

Het ontzielde lichaam van Orlando, Wouter is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie. Het is vooralsnog niet duidelijk of R.B. in het bezit is van een geldig rijbewijs. Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is inmiddels overgedragen aan de Verkeersunit van de Politie Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.