Autobestuurder rijdt opzettelijk bromfietser aan en wordt ingerekend

De politie van het bureau Waldeck kreeg op donderdag 20 oktober telefonisch het bericht van een aanrijding aan de Jokhoeweg tussen een bestelbus en een bromfiets, waarbij de bestelbus na de aanrijding was doorgereden en het slachtoffer in hulpeloze toestand had achtergelaten. De politie deed de plek aan voor onderzoek.
Uit het onderzoek ter plekke bleek dat er vermoedelijk sprake is geweest van opzet met dien verstaande dat de autobestuurder de bromfietser opzettelijk heeft aangereden. De bromfietser liep als gevolg van deze aanrijding zware lichamelijke letsels op. Uit het onderzoek onderzoek kwam nar voren dat de daad vermoedelijk zou zijn gepleegd in relationele sfeer.
Het verdere onderzoek werd vervolgens aan de afdeling Recherche Regio West overgedragen. Op dezelfde dag is de autobestuurder R.K. als verdachte aangehouden ter zake de misdrijven poging tot moord; poging tot doodslag; zware mishandeling met voorbedachte rade en mishandeling met voorbedachten rade.
R.K. is, na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.