Autobestuurder rijdt negen jarige scholiere aan; bestuurder ingesloten

De 22-jarige Arnold P. is op woensdag 20 november door de politie van Santo Dorp in verzekering gesteld, na overleg met het Openbaar Ministerie.

Arnold reed op diezelfde ochtend omstreeks 07.00 uur aan de Katwijkweg een negen jarige scholiere aan. Na de aanrijding belandde zowel de scholiere als het voertuig met de autobestuurder in de trens. Arnold kroop uit de auto en koos het hazenpad.

Het kind dat gekleed was in een schooluniform werd door een moedige buurtbewoner uit de trens gehaald. Zij was niet aanspreekbaar en is met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De scholiere is ter verpleging op de kinderafdeling van de ziekeninrichting opgenomen. De situatie van het schoolkind is nog zorgelijk.

Arnold die geen letsels heeft opgelopen meldde zich binnen de vier uren aan op het politiebureau. Hij werd  direct aangehouden en voorgeleid. De autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

De politie van Santo Dorp is belast met het onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.