Autobestuurder rijdt bromfietser en duorijder aan uit schrik

De 33-jarige autibestuurder Reynold E. heeft in de vroege ochtend van woensdag 27 november de bromfietser M.M. en zijn duorijder, uit schrik aangereden. De politie van het bureau Latour kreeg via het Command Center de melding dat er schoten zijn gelost in de omgeving van de rotonde te Latour.

De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de autobestuurder Reynold aangetroffen met een schramschot op zijn rug en de twee andere slachtoffers, zijnde de bromfietser en de duorijdster die zijn aangereden.

Volgens verklaring van de autobestuurder Reynold reed hij met zijn voertuig over de Indira Gandhiweg. Nabij de rotonde stopte hij zijn voertuig aan een kant van de weg. Plotseling zag hij dat een manspersoon van creoolse komaf aan de

rechterzijde van zijn voertuig stond. De manspersoon schoot met een vuistvuurwapen naar zijn richting. Uit schrik reed hij het voertuig achteruit en kwam in botsing met de bromfiets, die op dat moment voorbij zou rijden. De bromfietser en zijn duorijder klaagden van pijn aan hun benen en werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Parmaribo.

Volgens de autobestuurder is de schutter bij hem onbekend. Het verdere onderzoek in deze zaak wordt overgedragen aan de afdeling Kapitale delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.