Autobestuurder overlijdt in ziekenhuis na aanrijding

De 33-jarige autobestuurder Sheik Panchoe is op donderdag 1 december na een aanrijding met een andere personenauto aan de van ’t Hogeruysstraat in het ziekenhuis komen te overlijden.

De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg omstreeks 01.00 uur in de ochtend een melding van een aanrijding tussen twee personenauto’s, waarbij er sprake was van zware materiële schade en persoonlijke ongelukken ter hoogte van de brug aan de van ’t Hogerhuysstraat.

Bij aankomst van de politie bleek het te gaan om een Toyota Vitz die door Sheik werd bestuurd en een Toyota Mark X die in tegenover gestelde richting over voornoemde weg reden. De automobilist Sheik kwam vanuit de richting van het stadscentrum en de Toyota Mark X kwam vanuit de richting van Latour. Op een gegeven moment kwamen deze twee voertuigen door tot nog toe onbekende reden ter hoogte van de brug van de Saramaccadoorsteeg met elkaar in botsing. Zowel Sheik als de andere automobilist Safiella A. en haar mede inzittende R.D. raakten gewond en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De drie gewonden werden ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen alwaar Sheik enkele uren daarna het leven heeft gelaten.

De veroorzaker Safiella blijkt niet in het bezit te zijn van een Surinaams rijbewijs en is na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) in verzekering gesteld. Onder politie bewaking ligt zij voor medische behandeling in het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn hangende het onderzoek ter herkeuring in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van Sheik is in opdracht van het O.M. door de politie ter obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.