Autobestuurder overleden na verkeersongeval

De 23-jarige autobestuurder Sishrirameswar Mahabier is op dinsdag 26 september in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. Shishrirameswar was in de vroege ochtend van zondag 3 september betrokken bij een verkeersongeval aan de Ringweg. Na de melding via de Centrale Meldkamer dat een voertuig in een langs de weg lopende trens was beland, deed de politie van Munder de plek aan voor onderzoek.

Daar aangekomen werd de autobestuurder in bewusteloze toestand in het voertuig aangetroffen. Onderzoek wees uit dat de het slachtoffer over de Ringweg reed en vermoedelijk ter hoogte van Oud Sranan Biri door tot nog toe onbekende redenen van de weg is geraakt en in de langs de weg lopende trens is beland.

Per ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen, waar hij op 26 september het leven liet.

Met het overlijden van Shishrirameswar staat de verkeersbarometer landelijk op 60.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.