Autobestuurder overleden bij verkeersongeval

Bij een verkeersongeval in de middag van donderdag 21 december 2023 heeft de 70-jarige A.G. ter plaatse het leven gelaten.

De politie van het bureau Rijsdijk kreeg op die bewuste middag de melding dat aan de Tegelzetterweg, zijnde een zijstraat van de Palisadeweg 2 een auto op een manspersoon terecht was gekomen. Bij aankomst van de politie werd het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde onder het voertuig aangetroffen. Met behulp van de Brandweer werd het verkeersslachtoffer A.G. van onder het voertuig gehaald. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat de bestuurder samen met zijn echtgenote I.W. gehuwd G. (72) vanuit hun inrit achteruit de straat opreden. Op een bepaald moment rolde de auto naar de straatzijde, waarbij de bestuurder zijn portier opendeed om te kijken wat er mis was. Het achterwiel was inmiddels reeds aan de rand van de goot en bleef het voertuig doorrollen. Bij die gelegenheid viel A.G. in de langs de weg lopende goot en belandde het voertuig met de echtgenote erin op de 70-jarige man met voor hem het noodlottige gevolg. De mede inzittende kwam van de schrik vrij en zocht naar hulp voor haar echtgenoot zonder het gewenste resultaat.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van A.G. door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.