Autobestuurder omgekomen bij verkeersongeval

De 24-jarige autobestuurder Sudesh Sheombarsing is in de avond van donderdag 31 december bij een verkeersongeval aan de Nieuw Weergevonden overleden.

De politie van het bureau Santo Boma kreeg op oudejaarsavond omstreeks 20.15 uur via het Command Center de melding van een geval, waarbij een auto aan de Nieuwe Weergevondenweg tegen een stilstaand voertuig was aangekomen.

Gebleken is dat het slachtoffer met zijn voertuig reed over de Esperanceweg. Hij kwam vanuit de richting van de Nieuw Weergevondenweg en ging in die van de Welgedacht C weg. Op een bepaald moment verloor de bestuurder Sheombarsing door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij ramde een stilstaand voertuig dat op rechterberm geparkeerd stond, bekeken vanuit de rij-richting van Sheombarsing.

De politie trof het slachtoffer levenloos aan. De ingeschakelde arts stelde de dood van de bestuurder vast. Het ontzielde lichaam van Sheombarsing is na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval wordt voortgezet door de politie van de verkeers-unit van Regio Midden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.