Autobestuurder na verkeersongeval in Nickerie overleden; ontzielde lichaam afgestaan

De 43-jarige autobestuurder Gregory Renfrum is in de morgen van vrijdag 27 mei na een eenzijdige verkeersongeval aan de Abdulghani Madharweg in het district Nickerie, komen te overlijden.

De politie van het bureau Corantijn koerste na verkregen melding omstreeks 09.50 uur naar de locatie voor onderzoek. Daar aangekomen werd het verkeersslachtoffer die de geest reeds had begeven met het voertuig in de langs de weg lopende trens aangetroffen.

Aan de hand van de aangetroffen sporen constateerden de politieambtenaren dat de automobilist over de Abdulghani Madharweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Nieuw-Nickerie, gaande richting Corantijn. In de S-bocht moet Gregory door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Hij geraakte van de weg, kwam vervolgens op de berm terecht, waarna het voertuig met zijn kop in de langs de weg lopende trens belandde.

De auto met het verkeerslachtoffer werd door een takelwagen met behulp van een pocklain uit de trens gehaald. Een arts stelde officieel de dood van de man vast. Het ontzielde lichaam van Gregory is inmiddels in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Het voertuig is door de politie ter herkeuring in beslaggenomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de verkeersunit van Regio West.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.