Autobestuurder na aanrijding overleden in ziekenhuis

De 48-jarige Dewanand Randolf is op vrijdag 6 mei in het ziekenhuis overleden, na betrokken te zijn bij een aanrijding op donderdag 5 mei.

De politie van Richelieu kreeg via de Centrale Meldkamer melding van een aanrijding tussen twee voertuigen aan de Hadji Iding Soemitaweg.

Daaraan gekomen bleek uit het onderzoek dat Dewanand over voornoemde weg reed. Hij kwam uit de richting van Paramaribo en ging richting Albina. Het andere voertuig reed in de tegenovergestelde richting.

Op een bepaald moment moet Dewanand door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Het voertuig maakte  een draai om haar as, waardoor de linker achterzijde met het andere voertuig in botsing kwam.

Door de slag liep Dewanand een barstwond op aan het hoofd en was niet aanspreekbaar. De andere autobestuurder die niet onder invloed van alcoholhoudende drank bleek te zijn is in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij en zijn twee bijrijders liepen lichte letsels op.

Per ontboden ambulance werden de gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De drie slachtoffers met lichte verwondingen zijn na medische behandeling heengezonden.

Dewanand werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, waar hij in de ochtend van 6 mei het leven liet. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor sectie in beslag genomen.

De verkeersbarometer is landelijk gestegen naar 21.

De politie van Richelieu is belast met deze zaak.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.