Autobestuurder Melissa ingesloten

De 25-jarige Melissa K. is op dinsdag 1 augustus aangehouden door de politie van het ressort Munder. Via de Centrale Meldkamer kregen de wetsdienaren de melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets aan de Van Idsingastraat.
Op die plek aangekomen troffen de wetsdienaren de bromfietser met letsels aan.
De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden, maar kort daarna aangehouden als de vermoedelijke veroorzaker.
De bromfietser is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis. Hij werd voorenkele uren ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.
De autobestuurder bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Het voorlopige onderzoek Zij is na afstemming met een lid van het Openbare Ministerie ingesloten.
Volgens de bromfietser reed hij over de Van Idsingastraat in de richting van de Verlengde Keizerstraat. Plotseling merkte hij op dat de auto die vanuit de tegenovergestelde richting kwam, op zijn rijhelft belandde. Hij week uit maar kon de aanrijding niet voorkomen. De autobestuurder beweerd het tegendeel.
Politie Munder onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.