Autobestuurder maakt zich ondanks zijn rijbewijs is ingevorderd wederom schuldig aan het zelfde strafbare feit

De 43-jarige autobestuurder Radjkoemar B. is op vrijdag 28 december na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie van het ressort Santo Boma in verzekering gesteld.

Radjkoemar reed op donderdag 27 december om 19.00 uur in de avond een bromfietser met duorijder aan de Magentakanaalweg aan. Onderzoek wees uit dat Radjkoemar die over de Welgedacht-B weg reed geen voorrang heeft verleend aan de bromfietser die over de Magentakanaalweg reed met als gevolg de aanrijding.

De bromfietser en de duorijder liepen zware letsels op en zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beiden zijn ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis.

Bij navraag naar de bescheiden van het voertuig bleek Radjkoemar overmatig alcohol te hebben gebruikt en kon zijn rijbewijs niet tonen. Onderzoek wees uit dat deze in het jaar 2011 is ingevorderd, omdat hij onder invloed van alcohol had deelgenomen aan het verkeer en een aanrijding had veroorzaakt.

Hij werd aangehouden en ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Na zijn ontnuchtering werd hij voorgeleid.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.