Autobestuurder laat leven in het verkeer; verkeersbarometer stijgt naar 51

De 28-jarige autobestuurder Richandkoemar Nirmalsing is bij een aanrijding in de vroege ochtend van dinsdag 5 september aan de Indira Gandhiweg overleden.
De afdeling Verkeers Unit van regio Midden deed na de melding van de aanrijding tussen twee personenauto’s de plek aan. Bij aankomst werd het levenloos lichaam van Richandkoemar aangetroffen. Onderzoek wees uit dat het slachtoffer over voornoemde weg reed. Hij kwam vanuit Lelydorp richting Latour. De andere autobestuurder reed in tegengestelde richting. Hij verklaarde dat ter hoogte van de Rahimalweg het slachtoffer op zijn rijhelft kwam. Hij week uit naar rechts, maar heeft de aanrijding niet kunnen voorkomen.
Deze autobestuurder verkeerde niet onder invloed van alcohol. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd. Hij klaagde van inwendige pijnen. Na medische behandeling zal hij worden voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie. Met het overlijden van dit verkeersslachtoffer stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 51.
De Verkeersunit van regio Midden is belast met het onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.