Autobestuurder laat leven bij verkeersongeval

De 41-jarige autobestuurder Avinash Malhoe is in de vroege ochtend van zondag 10 oktober bij een verkeersongeval aan de Hermitageweg ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg omstreeks 01.00 uur in de ochtend de melding dat een auto tegen een pand aan de Hermitageweg was aangekomen. De wetsdienaren begaven zich voor onderzoek naar de plek en troffen Avinash die niet aanspreekbaar was in het voertuig aan. Bij aankomst van de ambulance vertoonde het verkeersslachtoffer geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Volgens verklaringen van ooggetuigen reed Avinash met een zeer hoge snelheid over voornoemde weg. Hij kwam vanuit de richting van de Tweede Rijweg en ging richting de Kasabaholoweg. Op een bepaald moment geraakte hij ter hoogte van een rijstbedrijf van de weg en kwam tegen het pand aan. De roldeur van het pand heeft schade opgelopen.

Het ontzielde lichaam van Avinash is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.