Autobestuurder laat leven bij aanrijding te Oost-West verbinding

De 58-jarige autobestuurder R.A is na een aanrijding met een pick-up aan de Oost-Westverbinding ter plekke komen te overlijden.

De politie van het bureau Moengo kreeg op dinsdag 22 mei 2023 omstreeks 10:00 uur v.m. de melding van een aanrijding met dodelijke afloop aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 88. De wetsdienaren constateerden bij aankomst op de locatie dat het om een aanrijding ging tussen een personenauto en een pick-up.Beide bestuurders reden over voornoemde weg. De personenauto kwam vanuit Paramaribo gaande naar de richting van Moengo, terwijl de pick-up met twee inzittenden in tegenovergestelde richting reed. Ter hoogte van km 88 kwam de bestuurder van de personenauto door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van zijn tegenligger, in deze de pick-up, met als gevolg de aanrijding. R.A. heeft ter plaatse het leven gelaten. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. De pick-up bestuurder I.K. (45) die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs, heeft letsels opgelopen. Hij werd voor medische behandeling per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zijn mede inzittende heeft geen noemenswaardige letsels opgelopen. Beide voertuigen zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van R.A. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.