Autobestuurder laat het leven in het district Saramacca

De politie van het ressort Groningen kreeg op dinsdagavond 28 augustus, omstreeks twintig over elf,  een melding binnen van een verkeersongeval aan de Misgunstweg te Saramacca.

Onderzoek ter plaatse bracht naar voren, dat de 28-jarige Ardjoen, Jayant in een auto over de Misgunstweg reed. Twee mannen waren mede inzittenden. In een flauwe bocht verloor hij vermoedelijk de controle over de besturing van de auto.  De auto sloeg over de kop, geraakte van de weg en botste op tegen een  mast van een nutsbedrijf. Ardjoen, Jayant overleed ter plaatse. Naderhand bleek dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs.

Getuigen hebben verklaard, dat de mede inzittenden uit het voertuig kropen waarna zij weg liepen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Ardjoen afgestaan aan zijn nabestaanden. De mede inzittenden  worden  opgespoord. Met het overlijden van Ardjoen staat de verkeersbarometer landelijk op 47.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.