Autobestuurder komt met voertuig tegen opgetrokken betonnen afbakening

De politie van Latour kreeg via de Centrale Meldkamer in de vroege ochtend van donderdag 25 februari melding  van een verkeersongeval op de Indira Ghandiweg.

Uit het voorlopige onderzoek dat ter plaatse  is ingesteld is komen vast te staan dat de autobestuurder Sergio A. (27) met een hoge snelheid op de rotonde heeft gereden. Hij verloor daarbij de controle over de besturing van het voertuig, waardoor de auto tegen één van de opgetrokken betonnen afbakening aankwam.

Sergio raakte bekneld in het voertuig en was niet aanspreekbaar. De Brandweer moest eraan te pas komen om de bestuurder uit de benarde situatie te bevrijden. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medisch te zijn behandeld moest Sergio in de wachtruimte plaatsnemen voor het resultaat en verdere bijzonderheden.

Toen de politie zich later op de dag naar de Spoed Eisende Hulp begaf, was Sergio spoorloos. Hij heeft zonder toestemming van de arts de ziekeninrichting verlaten. Hij werd door de wetsdienaren op het adres die hij heeft opgegeven opgezocht, maar werd niet aangetroffen. Van overige huisbewoners is vernomen dat hij naar Frans-Guyana is vertrokken.

Op de afdeling Verkeer Technische Dienst zal worden nagetrokken of hij in het bezit is van een Surinaams rijbewijs. De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.