Autobestuurder en twee medeinzittenden gewond bij eenzijdig verkeersongeval te Apoera

Bij een eenzijdig verkeersongeval te Apoera in de middag van vrijdag 5 april 2024 nabij km 28 aan de Oost-Westverbinding hebben de autobestuurder, zijn vrouw en dochter verwondingen opgelopen.

Na de melding van het verkeersongeval deden de wetsdienaren van voormelde politiebureau de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen is door de politie naar voren gekomen dat de automobilist R.R. met zijn medeinzittenden over voornoemde weg reden. Zij kwamen vanuit de richting van Apoera gaande naar de richting van Blanche Marie vallen. Vanwege de slechte staat van de weg, verloor hij op een bepaald moment de controle over de besturing van zijn voertuig dat daardoor over de kop sloeg. De bestuurder die niet onder invloed van alcohol of een of andere bedwelmende middel verkeerde, is in het bezit van en rijbewijs en was moeilijk aanspreekbaar. Samen met zijn vrouw en dochter, werden zij voor medische behandeling vervoerd naar het ziekenhuis in Apoera. Hierna werden de slachtoffers door tussenkomst van de distrcitscommissaris met de ambulanceboot vanuit Apoera afgevoerd naar Southdrain, alwaar ze werden opgehaald door de ambulance van het Mungra Medisch Centrum (MMC).


Het voertuig is hangende het onderzoek ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.