Autobestuurder aangehouden en in verzekering gesteld na aanrijding

De autobestuurder Gerard R. is op maandag 9 augustus, op grond van artikel 20 lid 3 van de Rijwet, door de politie van hetr bureau Groningen aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Gerard heeft als bestuurder van een pick-up een aanrijding veroorzaakt te Catharina Sophia in het distrikt Saramacca. Hij kwam op de rijhelft van de tegenligger terecht waardoor er een aanrijding onstond. De tegenligger was een vrouw als bestuurder in een personenauto. Door die aanrijding heeft zij een onderbeenfractuur opgelopen en is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Een 11-jarig kind is ook gewond geraakt. Zij heeft een vingerfractuur opgelopen. Het kind zat als mede inzittende in de auto van de vrouw.
Gerard is hangende het onderzoek in verzekering gesteld omdat gebleken is dat zowel zijn Nederlands rijbewijs als zijn rijstoestemmingbewijs vervallen zijn.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.