Autobestuurder 40e verkeersdode

De 45-jarige autobestuurder Leendert, is op zondag 21 juli, Grives is bij een verkeersongeval op de kruising van de Martin Luther King- en de Ramgoelamweg overleden.

De politie van Livorno kreeg zes uur in de ochtend de melding van een verkeersongeval  en ging ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst op de plek van het gebeurde werd een zwaar beschadigde personenauto op de berm aangetroffen naast een elektriciteitsmast.

Op het wegdek trof de politie het levenloze lichaam van een man aan, die naderhand Leendert, Grives, zou blijken te zijn. Voor de komst van de politie hadden omstanders Grives uit de auto gehaald en op het wegdek gezet. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Leendert, Grives vast.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de autobestuurder Grives over de Martin Luther King weg reed, komende  vanuit de richting van de Industrieweg en gaande in de richting van de Latourweg. Dat Grives een auto wilde inhalen en dat zijn voertuig tijdens die inhaal manoeuvre tegen de voorrijder aan kwam. Door die aanrijding heeft Grives vermoedelijk de controle over de besturing van zijn auto verloren met het gevolg dat zijn voertuig tegen de elektriciteitsmast aankwam. Grives heeft de botsing tegen de elektriciteitsmast niet overleefd.

Het ontzielde lichaam van Leendert Grives is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie van Livorno. Met het overlijden van deze autobestuurder staat de verkeersbarometer op 40. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.