Autobestuurder 1e verkeersdode voor 2021

De 66-jarige autobestuurder Poran Ajodhia is op zaterdag 2 januari na een
verkeersongeval op de kruising van de Nieuw Charlesburg- en de Ringweg
overleden.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op 2 januari om 18.00 uur via het
Command Center de melding dat op bovengenoemde kruising een terreinauto in
het, langs de weg lopende kanaal, was beland.

Bij aankomst van de wetsdienaren werd de bestuurder die geen levensteken meer vertoonde langs de weg aangetroffen en het voertuig in het kanaal.

Volgens verklaring van een ooggetuige reed de wit gelakte terreinauto over de Ringweg Noord. De autobestuurder Poran kwam vanuit de richting van de Amazonestraat en ging in de richting van de Nieuw Charlesburgweg. Op de kruising van de Ringweg Noord en de Nieuw Charlesburgweg, beschreef de bestuurder een rechtse bocht in de Nieuw Charlesburgweg. Door tot nog toe onbekende reden lukte het de bestuurder niet, de rechtse bocht in de Nieuw Charlesburgweg helemaal te beschrijven. Poran die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, belandde hierdoor in het kanaal met voor hem het noodlottige gevolg. Omstanders schoten het verkeersslachtoffer te hulp en haalden de autobestuurder die geen levensteken meer vertoonde uit het voertuig.

Een arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van Poran is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.