Autobestuur die elektrische mast aanreed is geen politieagente

In het Dagblad Suriname van woensdag 24 augustus op pagina 16 is er een artikel opgenomen met als kop: Agente rijdt mast omver en belandt op de berm. Omtrent dit artikel kan het volgende worden vermeld:

De politie van Saramacca kreeg op maandag 22 augustus omstreeks 10.00 uur melding van een verkeersongeval aan de Sidodadiweg ter hoogte van Damboentong. Ter plaatse aangekomen troffen de wetsdienaren de 19-jarige autobestuurder Ernesto, F. aan.

Ernesto gaf de politieambtenaren te kennen dat zijn auto een klapband kreeg . Door  de klap verloor hij de controle over de besturing van het voertuig met als gevolg een botsing tegen een elektrische mast. Het voertuig kwam vervolgens op de berm tot stilstand.

Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De N.V. Energie Bedrijven Suriname (EBS) is door de politie ingeschakeld. De politie heeft tot 16.00 uur het verkeer in goede banen geleid.

In tegenstelling tot wat er in eerder voornoemd bericht is aangegeven, was de aldaar gesignaleerde politieagente niet de bestuurder van het voertuig.  Het betrof de verbalisant die bezig was met het onderzoek.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.