Auto van goedhartige klant verduistert; monteur ingesloten

De 39-jarige Ashok S. is op zondag 20 mei door de recherche van regio Oost ingesloten.

Een benadeelde deed eerder in de maand mei aangifte van verduistering van zijn auto tegen Ashok bij de politie van het ressort Mariënburg. Hij verklaarde dat Ashok als monteur reparatiewerkzaamheden moest verrichten op zijn graafmachine te Marienburg. Omdat de monteur helemaal op Jarikaba woont, vond de benadeelde het forcerend om Ashok steeds daar op te halen om naar Mariënburg te brengen. Hij besloot toen een auto van hem in bruikleen af te staan aan Ashok.
Op een bepaald moment viel het hem op dat Ashok zonder de auto was. Hij vroeg de monteur naar de auto, maar deze hield hem steeds een andere smoes voor. Hij vertrouwde de zaak niet en ging op onderzoek uit.

Van derden kreeg hij de informatie dat zijn auto bij een spuiter te Weg naar Zee moest zijn en deed de eigenaar het adres aan. Van de spuiter kreeg hij te horen dat hij op verzoek van Ashok de auto moest verkopen, hetgeen hij ook heeft gedaan.
De koper werd opgespoord en aangehouden. Na het voertuig te hebben afgestaan aan de rechtmatige eigenaar is hij heengezonden.

Ashok is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.