Auto van dronken bestuurder slaat over de kop

De politie van Geyersvlijt kreeg in de vroege ochtend van zondag 10 maart een bericht dat op de Antondrachtenweg, ter hoogte van pandnummer 11 een auto over de kop was geslagen. Onderzoek ter plaatse heeft naar voren gebracht, dat de 23-jarige autobestuurder Shivan,G. vermoedelijk met hoge snelheid moet hebben gereden.

Shivan reed vanuit de Mahonylaan de Anto Dragtenweg op. Hij moet vermoedelijk met hoge snelheid hebben gereden. Op de T-kruising gevormd door de twee genoemde wegen bevindt zich een verkeersplateau. Het vermoeden bestaat dat toen de auto van Shivan tegen het plateau aankwam hij de controle over het voertuig verloor. Het voertuig sloeg meerdere keren over de kop en kwam tegen een elektrische mast terecht.

Bij navraag naar zijn autobescheiden, bleek Shivan niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs. Hij werd aan een blaastest onderworpen, waarbij het apparaat aangaf dat hij een veel hogere alcoholpromillage (640) in zijn lichaam had dan binnen de Rijwet is toegestaan. De toegestane alcoholpromillage in het lichaam van verkeersdeelnemers is 220 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Die van Shivan was 640.

Shivan liep een barst wond aan het hoofd op maar was aanspreekbaar. Per eigen gelegenheid is hij vervoert naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voor medische behandeling. Het voertuig is aanzienlijk beschadigd. De politie heeft een dossier ter zake opgemaakt en opgestuurd naar het Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.