Auto over de kop te Afobakkaweg ; één dode te betreuren

De 33-jarige autobestuurder Peter Saakie is op zondag 3 januari na een eenzijdig verkeersongeval overleden.
De politie van het bureau Paranam kreeg op 3 januari 2021, omstreeks 15.02u vanuit het Command Center een melding, dat een auto over de kop was geslagen aan de Afobakkaweg ter hoogte van mast 38.
Onderzoek wees uit dat Peter met zijn zwangere vrouw Y.F. (33jr) en hun 3 kinderen van respectievelijk 4, 9 en 11 jaar over de Afobakkaweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van Brokopondo gaande in die van Paranam.

Ter hoogte van mast 38 verloor Peter vermoedelijk, nadat hij in een waterplas met daarin een kuil had gereden, de controle over de besturing van het voertuig. Hij geraakte van de weg en het voertuig kwam op de rechterberm van de weg tegen een vuilnisstaander aan. Het voertuig sloeg vervolgens over de kop en kwam op de linkerzij tot stilstaand.

Peter die bekneld zat in het voertuig, werd met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. Hij overleefde het verkeersongval niet. Een arts die ter plaatste kwam, stelde de dood vast.
De zwangere vrouw Y.F. klaagde van pijn op de borst. Samen met haar drie kinderen, die geen zichtbare letsels vertoonden, werden zij per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd het ontzielde lichaam van Peter afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.