Auto over de kop op weg naar Atjoni

De politie van Atjoni kreeg op vrijdag 9 oktober bericht dat er op de weg naar Atjoni ter hoogte van km 71 een autobus over de kop was geslagen. Uit het voorlopige  onderzoek ter plaatse is komen vast te staan dat de 41-jarige bestuurder Franklin N. vermoedelijk met een hoge snelheid moet hebben gereden. De autobus die beladen was met ijs kreeg een klapband.  Vanwege de vracht en de ontwikkelde snelheid moet de bestuurder de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren met het gevolg dat het voertuig over de kop is geslagen.

De bestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en was niet onder invloed van alcohol. Patrick P. die mede-inzittende was in het voertuig is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis. Hij is ter observatie opgenomen.

 

De politie doet een dringend beroep op weggebruikers om zich te houden aan de toegestane maximumsnelheden die gelden op de wegen. Het onderzoek wordt door de politie voortgezet.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.