Auto over de kop; jeugdige joyriders gewond geraakt

De politie van het bureau Lelydorp kreeg op dinsdag 17 november omstreeks 01.45 uur de melding van het Command Center, dat er aan de Indira Ghandiweg een auto over de kop was geslagen en dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.

Bij aankomst op de locatie troffen de wetsdienaren een grijs gelakt voertuig op een parkeerterrein van een winkelzaak aan met aanzienlijke schade. Naast het voertuig zat de 16- jarige mede inzittende O.J. De bestuurder S.K. die eveneens een jeugdige blijkt te zijn, was bekneld in het voertuig en was niet aanspreekbaar.

Onderzoek wees uit dat S.K. zonder toestemming met het voertuig van zijn oom de straat inreed. Samen met de bijrijder O.J. reed hij vervolgens de Indira Gandhiweg op. Zij kwamen vanuit de richting van Latour gaande in die van Lelydorp. Op een bepaald moment verloor S.K. ter hoogte van een winkelzaak de controle over de besturing van het voertuig. Hij raakte van de weg en kwam tegen een hulpmast van de EBS aan. De auto sloeg hierdoor over de kop en kwam tegen de winkelzaak tot stilstand.

Met behulp van de brandweer is de bestuurder S.K. uit zijn benarde situatie bevrijd. De twee jeugdige slachtoffers werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. In kritieke situatie is S.K. ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care. Na medische behandeling is de bijrijder O.J. heengezonden.

De EBS mast brak in tweeën en de materiële schade van de winkelzaak is aanzienlijk.

Het onderzoek van dit verkeersongeval zal worden overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden. Het dossiers ter zake zal voor verdere afdoening, worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.