Auto onbeheerd aangetroffen ; bestuurder vermist

De afdeling Kapitale Delicten heeft een zaak in onderzoek waarbij de 32-jarige Leroy Dubos wordt vermist.

De familie van Leroy deed op maandag 7 november aangifte van vermissing. Volgens verklaring van de huisgenoten heeft hij de woning in de morgenuren verlaten. Telefonisch contact met hem lukte niet.

De politie van Geyersvlijt kreeg in de middag van dinsdag 8 november via de Centrale Meldkamer de melding dat een voertuig onbeheerd stond geparkeerd aan de Sidoestraat, omgeving Ringweg.
Daar aangekomen werd het voertuig aangetroffen. De contactsleutel en de autobescheiden zaten in het voertuig. Er werd eveneens een kladje gevonden met een mobiel telefoonnummer. Volgens verklaring van een buurtbewoner is het voertuig in de vroege ochtend daar achtergelaten. Een onderzoek in de directe omgeving resulteerde niet in het achterhalen van de bestuurder. De auto werd vervolgens weggesleept naar het politiebureau.

De politie belde op het mobiel nummer en de eigenares van de auto, zoals de bescheiden aangeven werd achterhaald. Deze dame verklaarde dat zij de auto in de middag van 7 november heeft uitgeleend aan Leroy Dubos. Nadien heeft zij hem niet meer gezien. Intussen is er een bericht van vermissing via de media uitgegeven. 

Het onderzoek in deze zaak wordt door de afdeling Kapitale Delicten voortgezet. 

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten aan de Havenlaan no.l- 4 op de telefoonnummers 403252; 403645, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiebureau.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.