Auto inbrekersbende opgerold; politie roept benadeelden op

De recherche van regio Midden heeft op donderdag 30 mei drie auto inbrekers aangehouden. Het betreft bij deze de 34-jarige Vernon A., Melvin T. (34) en de 30-jarige Sylvain L.

Drie benadeelden deden na mekaar aangifte van inbraak in hun voertuigen. De voertuigen hadden zij geparkeerd in de Commissarisweg en wel nabij een winkelpand. Daarna stapten zijn in een bus om naar hun werk gaan. Bij terugkeer kwamen de auto eigenaren tot de ontdekking dat er was ingebroken in hun voertuigen. Er zijn waardevolle spullen uit de voertuigen weggenomen.

Met behulp van camerabeelden is het de politie gelukt om de boven genoemde verdachten in de kraag te vatten. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in kwestie in verzekering gesteld.

De politie vermoedt dat de drie mannen meer auto inbraken hebben gepleegd. Benadeelden worden opgeroepen contact op de nemen met de politie op het telefoonnummer 580677.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.