Auto inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden door vrouwelijke militair

De 34- jarige Molizi N. en Cliff V.alias Boeroe(49) zijn op maandag 18 april op heterdaad betrapt door een vrouwelijke militair(Milfa) toen zij bezig waren in te breken in voertuigen.

De militair die voor de Memre Boekoe Kazerne stond zag de manspersonen heel verdacht doen voor de Indonesische ambassade.

Zij observeerde de mannen verder en zag dat zij bezig waren in een voertuig. De militair liep naar de mannen toe en vroeg hen waarmee ze bezig waren en of het voertuig van hen was. Een van de mannen gaf aan dat het voertuig hen toebehoorde.

De andere zette het op een lopen. De vrouw hield de inbreker aan en vroeg assistentie van een andere collega die op dat moment op de bromfiets voorbij reed. Met behulp van de collega kon de andere verdachte ook worden aangehouden.  Molizi en “Boeroe” die beiden  bekenden zijn van de politie werden overgedragen aan de politie. De goederen die waren weggenomen zijn teruggevonden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de auto inbrekers in verzekering gesteld

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.