Auto-inbrekers in de kraag gevat

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo heeft op zaterdag 18 juni Renold K. en Dino  D. aangehouden voor een aantal auto-inbraken.

Via de Centrale Meldkamer werd bericht ontvangen dat een man bezig was in te breken in voertuigen aan de Anton Dragtonweg. Volgens informatie bevond de dader zich in een zwart gelakt voertuig.

De leden van het RBT Paramaribo reageerde op dit bericht en ter hoogte van het aangegeven adres werd bedoeld voertuig gesignaleerd en klem gereden.

Renold en Dino werden in het voertuig aangetroffen en aangehouden. In het voertuig zijn er gestolen goederen aangetroffen en in beslag genomen. Het onderzoek wees uit dat de daders in vier voertuigen hebben ingebroken na ruiten te hebben ingeslagen. De verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Deze zaak is vervolgens overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de auto-inbrekers opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.