Auto inbreker verrast door auto alarm

De 27-jarige Dara L. deed op vrijdag 8 juni aangifte bij de politie van het ressort Flora ter zake diefstal middels braak uit een bestel busje aan de Parastraat. Bij de inbraak zijn onbekenden er vandoor gegaan met een mobiele telefoontoestel.
Verder gaf Dara aan dat zij op die bewuste dag thuis was toen plotseling het alarm van haar bestel busje af ging. Zij snelde zich naar de richting van de bus en zag een manspersoon uit de bus vluchten. Hij sprong in een grijs gelakte voertuig, dat vervolgens met hoge snelheid wegreed.
Een getuige verklaarde tegenover de politie dat hij de bestuurder van het voertuig duidelijk heeft herkend als te zijn de bij hem bekende KOEMBOE. Na bekomen inlichtingen werd Koemboe op dinsdag 19 juni opgespoord en aangehouden door de politie. Hij verklaarde dat hij slechts een taxirit heeft gereden en niet op de hoogte was waarvoor de klant op dat adres moest zijn. Koemboe kon geen aanwijzing doen over zijn kompaan, de zogenaamde klant.
Onderzoek wees uit dat een ander familie kortgeleden ook al aangifte van diefstal tegen Koemboe heeft gedaan. Deze aangifte is naderhand ingetrokken vanwege de familie band tussen Koemboe en de benadeelde. Dat dossier zal echter worden toegevoegd aan de nieuwe zaak.
Koemboe is ten rechte genaamd Ulrick Z. (51) en werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld .

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.