“auto importeur” opgesloten

Rayen,C. is op woensdag 15 augustus aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van onder andere oplichting, verduistering en valsheid in geschrifte.

Via “social media” maakte hij bekend dat hij auto importeur was. Personen hebben hem toen benaderd om auto’s voor hun te importeren. Daarbij gaven zij hem geld om het importeren van hun voertuigen mogelijk te maken. Sommige personen wachten al langer dan een jaar op hun voertuigen. Rayen vertelde heel wat onwaarheden aan zijn slachtoffers om hen aan het lijntje te houden en gebruikte daarbij ook valselijk opgemaakte stukken om zijn leugen verhalen te ondersteunen.

Uiteindelijk hebben enkele benadeelden aangifte tegen Rayen gedaan op de afdeling Fraude van de politie. Dat heeft erin geresulteerd dat hij in verzekering is gesteld. Andere benadeelden worden opgeroepen contact op te nemen met de afdeling Fraude op het telefoonnummer : 444543

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.