Auto die voor interieurschoonmaak was aangeboden, is gestolen; jeugdige verdachte aangehouden

De politie van het bureau Latour heeft op maandag 25 september 2023 de 15-jarige N.A. ter zake diefstal van een personenauto opgespoord en aangehouden.

De wetsdienaren van voornoemde politiebureau kregen van het Command Center de melding van een autodiefstal aan de Krapestraat en deden het adres aan voor onderzoek. Bij aankomst op het adres werd een manspersoon aangetroffen die aangaf ondernemer te zijn die interieurs van auto’s schoonmaakt. Naar zijn zeggen behoort het gestolen voertuig toe aan een klant voor wie hij het interieur moest schoonmaken. Het voertuig stond voor zijn bedrijf geparkeerd en de contactsleutel was in zijn kantoor opgesloten. Hij verliet in de avond van zondag 24 september 2023 omstreeks 21.00 uur zijn woning. Toen hij de volgende ochtend omstreeks 03.00 uur thuis aankwam, zag hij dat de auto er niet was.

Bij een ingesteld onderzoek door politieambtenaren kwam de jeugdige verdachte N.A. in beeld, waarna hij kort daarna in de boeien werd geslagen. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is N.A. door de politie in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ingesloten in het Jeugd Doorgangshuis Opa Doeli en is het verder onderzoek eveneens overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.