Auto over de kop, 1dode en 6 zwaargewonden

Een manspersoon van wie de personalia nog onbekend  is, overleed in de ochtend van zondag 17april, na een verkeersongeval op  de Oost-Westverbinding, ter plekke.

De politie van Moengo kreeg omstreeks kwart over zes de melding van het  verkeersongeval, waarbij een auto over de kop ging.

Bij aankomst op de plek troffen de wetsdienaren zes zwaar gewonden die niet aanspreekbaar waren aan en één dode. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat het voertuig over voornoemde weg reed, komende van Adjoemakondre en ging naar Moengo.

Aan de hand van de aangetroffen sporen bestaat het vermoeden dat de autobestuurder ter hoogte van km 103 door tot nog toe onbekende redenen de controle over besturing over het voertuig moet hebben verloren. Hij geraakte van de weg en kwam op de linker berm op het bauxiet  gedeelte terecht. Het voertuig met de zeven inzittenden, drie vrouwen en vier mannen,  moet op een gegeven moment over de kop zijn gegaan en belandde vervolgens in een langs de weg lopende ravijn.

Volgens verklaring van omstanders moet de manspersoon die is komen te overlijden in Cayenne woonachtig zijn geweest. De zwaar gewonden, inclusief de bestuurder zijn per eigen gelegenheid voor medische behandeling overgebracht naar Frans-Guyana.

Het rijbewijs van de autobestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk voor obductie in beslag genomen.

De verkeersbarometer is gestegen naar 19.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.