Auto breekt in tweeën na botsing op de Oost-West Verbinding

De 34-jarige autobestuurder J.K. is op woensdagavond 9 september met hoge snelheid tegen een elektriciteitsmast gebotst met het gevolg dat de auto in tweeën brak. J.K. is zodanig gewond geraakt dat operatief ingrijpen noodzakelijk was.
Politieambtenaren van de Verkeersunit van Regio Oost kregen omstreeks kwart voor acht in de avond melding van een verkeersongeval op de Oost-West Verbinding in het district Commewijne. Op de plek van het ongeval troffen de wetsdienaren een personenauto aan die in tweeën gebroken was. De bestuurder J.K. zat nog achter het stuur met zijn stoelriem om. Hij is per ontboden ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Na operatief ingrijpen is hij ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.
Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen dat J.K. met een vrij hoge snelheid over de weg reed. Hij kwam vanuit de richting Albina gaande in de richting van Meerzorg. Nadat J.K. een voorrijder inhaalde en vervolgens een bocht beschreef verloor hij de controle over de besturing van zijn auto met het gevolg dat het voertuig van de weg geraakte en tegen een elektriciteitsmast langs de weg aankwam.

De autobestuurder J.K. heeft zijn leven mede te danken aan het feit dat hij zijn stoelriem om had.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.