Astrando kort na roofoverval aangehouden

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo heeft op zondag 13 november de 30-jarige Astrando M. aangehouden.
Astrando wordt ervan verdacht samen met drie kompanen een overval te hebben gepleegd op een adres in Paramaribo Noord. De politie van Geyersvlijt deed na de melding van een gewapende roofoverval de plaats aan voor onderzoek. Daar aangekomen hadden de verdachten de plek reeds verlaten. Volgens verklaring van de slachtoffers zaten zij in de garage te eten. Zij werden plotseling overvallen door vier manspersonen. Twee hunner waren gewapend, met een houwer en een vuistvuurwapen.
Onder bedreiging werden zij beroofd van een groot geldsbedrag in SRD en vier mobiele telefoontoestellen. Na hun daad verlieten zij de plek met het voertuig.
Aan de hand van de omschrijving van het voertuig en het kentekennummer dat doorgespeeld was aan de politie, werd Astrando kort daarna door RBT Paramaribo aangehouden.
Hij werd overgedragen aan de recherche van Paramaribo die belast is met het verdere onderzoek in deze zaak. Aan de opsporing van de drie kompanen wordt gewerkt. De auto is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.