Asociale huurder in verzekering gesteld

De politie van Leiding kreeg op woensdag 2 december via de Centrale Meldkamer de melding van een mishandeling aan de Mireilleweg.

Bij aankomst ter plekke trof de politie het slachtoffer, de 27-jarige K.C. aan. Zij is de huurder van een woning van Glenn B. . Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de 62-jarige Glenn B.  de huurder met een bezemstok heeft geslagen en vuistslagen heeft toegebracht. Glenn en K.C. wonen in afzonderlijke huizen op hetzelfde perceel. De huurster was bezig vaat af te wassen. Op een bepaald moment kwam de Glenn naar haar toe en gaf haar aan dat hij gestoord werd door de hydrofoor die telkens aan- en afsloeg. K.C. ging gewoon verder met haar vaatafwas zonder zich te storen aan de huurder. Glenn kwam vervolgens met een bezemstok en begon haar te slaan. Ook moest zij enkele vuistslagen van de man incasseren. 

Het slachtoffer werd voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij is voor verdere behandeling doorverwezen naar de KNO- en de oogarts.

Glenn  die bekend staat als een zeer asociale buurman, is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.